![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
Monte_Cristo |
![]()
|
Member ![]() ![]() Группа: Модератор Сообщений: 226 Регистрация: 7-April 06 Пользователь №: 15 ![]() |
Dünen 9-un qabağında möhteşem konsert oldu..Bu tedbirin axırına yaxın gözel ateşfeşanlıq da oldu!!!
Konsertde Azeri estradasının ünlü nümayendeleri iştirak edirdiler!!Aygün Kazımova,Mübariz Tağıyev,Elza Seyidcahan ve s.. İndi hörmetli yuserler mene deyin görüm kim(ler)in iştirakı ile olan Şeki konsertini isteyerdiniz..Ancaq QAZEL MÜGENNİLERİNİ bu siyahıya salmayın!! |
halva_kimi |
![]()
|
![]() Member ![]() ![]() Группа: Модератор Сообщений: 181 Регистрация: 26-July 06 Пользователь №: 118 ![]() |
QUOTE(Monte_Cristo @ Sep 27 2006, 18:49) Dünen 9-un qabağında möhteşem konsert oldu..Bu tedbirin axırına yaxın gözel ateşfeşanlıq da oldu!!! Konsertde Azeri estradasının ünlü nümayendeleri iştirak edirdiler!!Aygün Kazımova,Mübariz Tağıyev,Elza Seyidcahan ve s.. İndi hörmetli yuserler mene deyin görüm kim(ler)in iştirakı ile olan Şeki konsertini isteyerdiniz..Ancaq QAZEL MÜGENNİLERİNİ bu siyahıya salmayın!! ... vay-vay! mən də elə bilirdim ki, həmin konsert 6-bazara düşəjək ![]() ![]() ![]() ... konsertə görə demirəm... düzü, mestnı estradanın maa görə yeri yoxdur... ümumiyyətlə estrada pərəst deyiləm... rəhmətlik Tsoy qəbirdən xortlayıb getsəydi - gedərdim.. nəisə.. mistyikadan dəm vurmayax ![]() -------------------- ... hərə özünə görə həm axsaqqaldır, həm ponyatka-ideya boçkasıdır, həm də qeyrət ağacının qeyrət budağıdır
![]() |
SalamenTo |
![]() ![]()
|
![]() Лав..)) ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 175 Регистрация: 11-July 05 Из: Фром Шеки Сити.. Пользователь №: 3 ![]() |
Men Lider Tvden yada AzTvden gordum.. 15-20degigesine baxdim.. Eskerler var idi.. DQ eskerleri idi.. 2-3 ay gabag mennen slujba eleyirdiler..
![]() ![]() Сообщение отредактировал SalamenTo - Oct 3 2006, 16:49 -------------------- » Новости о Шеки «
Шеки - Город Мой!! Родной и Дорогой!! Я всегда стобой!! На веки ты мой.. а Я твой!! © Т.А.Г. |
halva_kimi |
![]()
|
![]() Member ![]() ![]() Группа: Модератор Сообщений: 181 Регистрация: 26-July 06 Пользователь №: 118 ![]() |
QUOTE(SalamenTo @ Oct 3 2006, 17:47) Men Lider Tvden yada AzTvden gordum.. 15-20degigesine baxdim.. Eskerler var idi.. DQ eskerleri idi.. 2-3 ay gabag mennen slujba eleyirdiler.. ![]() ![]() ... botinkalarının razmerini öz bellərində hiss etdirmisənmi onlara ![]() -------------------- ... hərə özünə görə həm axsaqqaldır, həm ponyatka-ideya boçkasıdır, həm də qeyrət ağacının qeyrət budağıdır
![]() |
ay10 |
![]()
|
![]() Newbie ![]() Группа: Members Сообщений: 1 Регистрация: 21-October 07 Из: New York,USA Пользователь №: 6.287 ![]() |
[quote=Monte_Cristo,Sep 27 2006, 05:49]
Dünen 9-un qabağında möhteşem konsert oldu..Bu tedbirin axırına yaxın gözel ateşfeşanlıq da oldu!!! Konsertde Azeri estradasının ünlü nümayendeleri iştirak edirdiler!!Aygün Kazımova,Mübariz Tağıyev,Elza Seyidcahan ve s.. İndi hörmetli yuserler mene deyin görüm kim(ler)in iştirakı ile olan Şeki konsertini isteyerdiniz..Ancaq QAZEL MÜGENNİLERİNİ bu siyahıya salmayın!! [/quot Alim Qasimov,Azer Zeynalov,Faik Agayev... PS."9-un qabaqi "ne demekdir? |
parendas |
![]()
|
![]() Newbie ![]() Группа: Members Сообщений: 33 Регистрация: 29-April 07 Пользователь №: 3.194 ![]() |
9 un qabagi 9 mertebenin gasbagi demekdirrr
|
xose |
![]()
|
Newbie ![]() Группа: Members Сообщений: 66 Регистрация: 13-March 07 Пользователь №: 2.721 ![]() |
burda kimse olur umumiyyetle
|
SalamenTo |
![]() ![]()
|
![]() Лав..)) ![]() ![]() Группа: Members Сообщений: 175 Регистрация: 11-July 05 Из: Фром Шеки Сити.. Пользователь №: 3 ![]() |
Olur..
![]() -------------------- » Новости о Шеки «
Шеки - Город Мой!! Родной и Дорогой!! Я всегда стобой!! На веки ты мой.. а Я твой!! © Т.А.Г. |
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 2nd April 2023 - 16:30 |